Trenkalòs. Grups en moviment

El Grup d’Estudis Pedagògics – Trenkalòs és una associaicó que va néixer l’any 1998, després d’ anys d’experiència de treball en l’àmbit de la cooperació intermacional.

 

L’associació treballa en dos àmbits d’actuació relacionats: Per una banda en l’àmbit internacional, gestionem projectes de cooperació internacional conjuntament amb entitats locals, sent el nostre focus d’actuació Bòsnia i Hercegovina, on treballem en matèria de formació i de resolució de conflictes amb les víctimes de la guerra.

 

Igualment realitzem diverses activitats de formació i sensibilització a Catalunya. Ens centrem en la conscienciació l’introducció, especialment dels joves, vers una cultura de la Pau i els drets humans, individuals i col.lectius. En aquest àmbit centrem el nostre treball realitzant un conjunt de conferències i activitats adeçats a centres educatius, centres socials, Agrupaments Escolta, centres cívics, etc. Aquestes conferències són de temàtiques diferents. També comptem amb la projecció d’audiovisuals, exposicions de fotografies i diverses publicacions i material pedagògic.