Exposicions

Fotografies i imatges fetes per membres de l’entitat a diferents països en conflicte o indrets on s’hi han realitzat diversos tipus de treballs.

Pots contractar-nos xerrades o bé exposicions.

 

Contacte amb nosaltres per saber que et podem oferir:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view itLadhak

A les portes del cel
Exposició

Autor: Glòria Marcet i Jordi Rodri

El Ladakh és una zona del nord de l’ Índia, tocant a la frontera amb el Tíbet. Allà s’hi troben una gran quantitat de tibetans refugiats degut a la opressió que es viu al seu territori per part del govern xinès desde fa 50 anys.

El Ladakh és una zona d’una gran bellesa just a tocar de les muntanyes de l’Himalaia. La presència de nombrosos monestirs budhistes a la zona, els nombrosos llacs a gran altitud i uns cels d’un color blavíssim ens mostren un dels espais més màgics del planeta.

 
Façanes

La petjada de la guerra
Exposició

Autor: Jordi Rodri

Exposició de fotografies de les façanes de les cases de Sarajevo després de la guerra de Bòsnia (1992-1995).

Les imatges mostren la potencia de foc utilitzada contra objectius civils a la ciutat de Sarajevo.

 
Imatges del Tsunami

Exposició

Autor: Glòria Marcet

Exposició de fotografies sobre la catàstrofe natural que es va produïr el 26 de desembre de 2004 i va afectar a gran part del sud-est asiàtic. Aquest tsunami es considera el segon major terratrèmol registrat en tota la història.

 
Mines antipersona

L'últim pas
Exposició

Autors: Nens i nenes de les escoles de Bòsnia i Hercegovina

Mostra de dibuixos sobre les mines antipersona realitzats pels nens i nenes de l’escola SAHID BARUCIJA de la localitat de Vogosca (Sarajevo) i dels nens i nenes de l’escola OSNOVNA SKOLA PODRINJE del camp de refugiats de Mihatovici a Bòsnia i Hercegovina.

Els dibuixos mostren la cruesa d’aquestes armes diabòliques però també els coneixements dels nens i nenes sobre els diferents tipus de mines i les seves conseqüències.

Aquesta exposició pot anar acompanyada d’un parterre artificial simulant un camp de mines on s’hi pot realitzar una simulació de com es neteja una zona contaminada per mines antipersona. La demostració la realitzen membres de TRENKALÒS utilitzant vestimentes i repliques exactes de diversos tipus de mines.

(Si es disposa d’un espai verd real les demostracions guanyen molt en eficàcia i en comprensió i en espectacularitat, veient clarament la dificultat de localització d’aquestes trampes mortals i de la seva posterior desactivació).

 
Una guerra al paradís

Exposició

Autors: Marta Catalan i Jordi Rodri

Reportatge fotogràfic sobre les conseqüències de la guerra civil a Guinea Bissau l’any 1998. Les imatges mostren la bellesa paisatgística de l’Àfrica, però també les terribles conseqüències del conflicte bèl.lic en un dels països més pobres del planeta.

Aquest reportatge fotogràfic va ser realitzat surant una missió de transport de material sanitari d’emergència als hospitals de la ciutat de Bissau durant el conflicte.

 
« StartPrev12NextEnd »

Page 1 of 2